Aktivnosti

Yoga & Sound Fusion Retreat

Yoga & Sound Fusion Retreat

 

Ana i Dejana sa radošću najavljuju još jedan vikend za TELO i DUŠU!!!

  • Da li želite da potpuno regenerišete svoje TELO uz vikend-dozu „ENERGETSKIH VITAMINA”?
  • Da napunite svaku svoju svoju ćeliju harmoničnom vibracijom, podignete imunitet i dopustite svom telu da se pokrene i prodiše?
  • Osetite radost, spokoj i bliskost sa sobom – pokrenete najmoćniju energiju svog bića?

 “Yoga & Sound Fusion Retreat” je poziv ako ste spremni da:

  • Pokrenete svoje fizičko telo i zaronite u osećaj LAKOĆE kroz yoga asane i pokret
  • Osetite magiju zvuka i trenutno preokrenete svoje emocije na više vibracije blagotvorne za DOBRO ZDRAVLJE i opšte blagostanje
  • Utišate “rojeve” svojih misli i dopustite da čujete svoj unutrašnji glas i osetite odgovore koji su ISKRENE POTREBE vašeg bića …
  • Otpustite sve što vas grči, brine i zamara i osetite lakoću, mir, povezanost i poverenje – upoznate svoju autentičnu “HARMONIČNU VIBRACIJU” kroz svoj glas, osećaj tela, disanje, ritam…
  • Počnete da posmatrate život kao ZABAVU u kojoj imate mogućnost da kreirate željeni scenario baš svaki dan

Yoga & Sound Fusion retreat je vikend posvećen potpunoj regeneraciji našeg tela na svim nivoima : fizičkom, emotivnom, mentalnom i energetskom. Da bi se promena desila potrebno je da se promeni vibracija naše energije ! Zato je kombinacija YOGE ( fizičke vežbe – asane, tehnike disanja,relaksacije i meditacije) i ZVUKA, fantastična fuzija i dobitna “energetska transformacija”.

Od petka do nedelje 3-5.septembra, boravićemo u prelepom kompleksu na Fruškoj gori , sa spoljašnjim bazenom i mogućnošću rada pod otvorenim nebom. Svakodnevno ćemo praktikovati,ujutro i uveče, “duplu dozu vibrantnih vitamina” – putem yoga vežbi, tehnika disanja, zvučne terapije, glasovne harmonizacije, vođene meditacije, ritam detoksa sa bubnjevima… Energija se u grupi uvek uvećava – iskoristićemo taj energetski boost i kreirati zajedno polje visoke vibracije i  na taj način pripremiti svoj organizam za jesenju sezonu pred nama!

Cena programa i način plaćanja

Naš Yoga & Sound Fusion Retreat obuhvata 3 celodnevna programa, 2 noći, polupansion /doručak i ručak /,voće, korišćenje bazena i ostalih mogućnosti na imanju.Cena je 190  eur ( u dinarskoj protivvrednosti).

Dinamika plaćanja – Prilikom rezervacije smeštaja potrebno je uplatiti 80 eura, a do 20.8. treba uplatiti preostali iznos. U slucaju otkazivanja smeštaja 5 dana pre početka Retreata zadržava se iznos rezervacije. Set meni biramo dan ranije i postoji mogućnost vegeterijanskih obroka.

Dodatni troškovi – Ručak u nedelju u toku popodneva, nakon naše aktivnosti u prirodi. Piće i kafa nisu uračunati u cenu ( apartmani imaju čajnu kuhinju i frižider). Prevoz do Vrdnika, 75km od Beograda (mogućnost dogovora izmedju sebe o raspodeli po vozilima).

Za rezervaciju, plan programa i detalje oko smeštaja pozovite Dejanu na broj 063\1055042 ili pišite na dejana776@gmail.com

Radujemo vam se ,

Dejana & Ana      https://www.instagram.com/dejana_yogatime/