Aktivnosti

Slow Days Yoga vikend u Vrnjačkoj Banji Novembar i decembar 2021

⦁ Da li želite da potpuno regenerišete svoje TELO uz vikend uživanja i opuštanja?
⦁ Da napunite svaku svoju svoju ćeliju harmoničnom vibracijom, podignete imunitet i dopustite svom telu da se pokrene i prodiše?
⦁ Osetite radost, spokoj i bliskost sa sobom?
Slow Days Joga vikend
⦁ Pokrenete svoje fizičko telo i zaronite u osećaj LAKOĆE kroz joga asane.

⦁ Utišate “rojeve” svojih misli kroz meditaciju.⦁ Otpustite sve što vas grči, brine i zamara i osetite lakoću, mir, povezanost sa sobom.⦁ Uživaćemo u esencijalnim terapeutskim uljima Young Living, kao podrška za opuštanje a i podizanje energije.⦁ Relaksacija u SPA svetu Pegaz Hotel Resorta.Vikend od 3 -5.12. 2021. Vrnjačka Banja, Pegaz Hotel Resorte, biće usmeren na otpuštanje svih tenzija koje vas pritiskaju, begstvo od užurbanog tempa života, svakodnevnih obaveza i ustaljenog ritma.Kroz Hatha i Flow Yogu pronaći prirodnu povezanost našeg disanja i pokreta, zaronićemo dublje u naše telo i povezati se sa sobom.Program je prilagodjen svim nivoima vežbača.

Slow Days Joga vikend obuhvata vikend programa; program joge vodi Dejana Stanković, 4 časa; 2 noći u Superior apartmanima, polupansion /dva obroka, korišćenje SPA centa, na raspolaganju nam je bazen temperatura vode 28-30c, šest različitih sauna, relaks sobe, fitness deo.

Za rezervaciju i detalje oko smeštaja pozovite Dejanu Stanković na broj 063\1055042
Ili na mail: dejanas776@gmail.com