Aktivnosti

Bali Yoga Retreat

BALI YOGA RETREAT

5.05 – 18.05.2023.

Dejana Stanković

 

 

 

                                                                                                                                          Bali Yoga Retreat  je mnogo više od običnog putovanja, daleko više od promene svakodnevnog života i rutine.

Započnimo svoje unutrašnje putovanje na magičnom odmoru okruženi bujnim tropskim šumama i Indijskim okeanom, mirisnim biljkama i tropskim voćkama. Dajte sebi priliku da se resetujete i da se odvojite od svakodnevne rutine na ovom rajskom ostrvu.

Uz jutarnje časove joge u okrženju tropskog bilja i ekzotičnih ptica, uz vežbe disanja i meditaciju, dopustićemo da unutrašnja svetlost zablista i osetiti nežni tok života. Osetiti potpunu harmoniju i sklad.

Organizovani su izleti koji mogu da nam u potpunosti prenesu spritualni duh Balija. Upravo na taj način treba doživeti ovo rajsko ostrvo. Doživeti holistički pristup I filozofiju života koja će vas inspirisati na vašem daljem životnom putovanju. Postignuti ravnotežu, smirenost i unutrašnju snagu od meštana koji imaju duboko znanje o drevnim tradicijama i znaju kako da inspirišu stvarnu transformaciju. Pored izleta koji su navedeni u programu https://thebalichallenge.com/tour-item/bali-prolece-2023/ za našu grupu su dodatno ponudjeni centri koje ćemo obići a pružaju aktivnosti koje održavaju visoku vibraciju i neguju naš duh:

 

1.Sound Heling Piramidas of chi https://pyramidsofchi.com/

Ovaj predivan holisticki centar pruža raznovrsni sadržaj: Sound Healing, Breath work, Holistic therapies, Tea ceremony, Tai Chi, Drum circle, Gong puja…

 

2.Yoga Barn centar https://www.theyogabarn.com/

Svetski poznat centar, fantastično mesto na kome možemo prisustvovati programima koji se održavaju: Yoga, Estatic dance, kirtan, reiki, Thai masage, sound healing..

 

Celokupni program i uslovi putovanja na sajtu: https://thebalichallenge.com/tour-item/bali-prolece-2023/

4 thoughts on “Bali Yoga Retreat

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *